Te fundit

14:19

14:10

14:02

13:59

13:50

13:38

13:30

13:21

2022-08-04 14:58:00Bota TEMA

1 Komente

 1. F
  Franci

  Kompanite e tyre fantazem , nuk duan drejtesine e Londres , Berlinit , Parisit , dhe me gjere ne Europe . pasi ato jane cop cop dhe deperton ne to nga te gjitha drejtimet .... Ata duan INTERNAL REVENUE SERVICE , qe te kuptojne cdo me then ligje .........

  Lini një Përgjigje

  14:43 Bota 1 koment

  14:18 Bota 1 koment

  14:04 Bota 2 komente

  13:50 Bota 1 koment

  12:59 Bota

  12:25 Bota 1 koment

  11:35 Bota

  11:22 Bota

  11:24 Bota

  10:58 Bota 1 koment

  Më të lexuarat

  12:04 Sociale 16 komente

  20:50 Sociale 6 komente

  09:05 Kronika 1 koment

  17:00 Politika 14 komente

  18:10 Politika 12 komente

  10:18 Rajoni 10 komente

  Blog Tema

  12:18 Blog 1 koment

  11:41 Blog 1 koment

  09:34 Blog 1 koment