Te fundit

01:10

22:41

22:25

22:10

21:58

22:00

21:50

21:40

2024-04-14 21:40:49Bota TEMA

4 Komente

 1. T
  Toni

  Po o president po, por dhe ju skeni vrare pak te pafajshem!!! Apo kur vriten nga ju squhet?? E kuptoj problem in tuaj por Mesa duket zgjidhja nuk duhet me arme por me diplomaci.

  1. T
   Toni

   Po o president po, por dhe ju skeni vrare pak te pafajshem!!! Apo kur vriten nga ju squhet?? E kuptoj problem in tuaj por Mesa duket zgjidhja nuk duhet me arme por me diplomaci.

   1. w
    w

    O cifuto kujdes se heren e dyte nuk te fal askush...

    1. a
     anti25642654censurë

     merre shënjestrën mirë herën e dytë se po gabove!?do na haç mutin!!mbaje lart o W se do qëllosh këmbët a koqet e tua!!

    Lini një Përgjigje

    21:00 Bota

    20:28 Bota 4 komente

    19:30 Bota 2 komente

    18:30 Bota

    17:50 Bota 2 komente

    16:50 Bota

    16:39 Bota 2 komente

    16:07 Bota 11 komente

    15:30 Bota 4 komente

    15:00 Bota

    Më të lexuarat

    09:31 Politika 24 komente

    17:40 Kronika 10 komente

    09:44 Politika 49 komente

    11:41 Politika 14 komente

    16:15 Kronika 19 komente

    09:38 Rajoni 22 komente

    Blog Tema

    18:08 Blog

    10:40 Blog 6 komente

    18:59 Blog 6 komente