Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2024-03-04 14:49:00Bota TEMA

3 Komente

 1. I
  Idiotizmi ska kufi !

  Sa te zgjuar jane dembelet...Vjedhin energji ! keta te zgjuarit harojne qe edhe nje pike uje te maresh pa leje te kapin dhe jo Energji mbi 35 mijera euro .Tani keto mijra euro ja kthejne ne burg...Dhe humbasin gjysmen e jetes ne burg si trima... Ore ky popull dhe shume te tjere ! kure do ta kuptojne qe cdo gje do i dali prej hundesh... Shkoni mer merni nga nje kazem dhe nga nje lopate .... djersituni pake dhe ne mbremje prane families ju shijo dhe buka thate .... se sa ne burg dhe torturoni dhe familine mire vete e vete..

  1. I
   Idiotizmi ska kufi !

   Sa te zgjuar jane dembelet...Vjedhin energji ! keta te zgjuarit harojne qe edhe nje pike uje te maresh pa leje te kapin dhe jo Energji mbi 35 mijera euro .Tani keto mijra euro ja kthejne ne burg...Dhe humbasin gjysmen e jetes ne burg si trima... Ore ky popull dhe shume te tjere ! kure do ta kuptojne qe cdo gje do i dali prej hundesh... Shkoni mer merni nga nje kazem dhe nga nje lopate .... djersituni pake dhe ne mbremje prane families ju shijo dhe buka thate .... se sa ne burg dhe torturoni dhe familine mire vete e vete..

   1. a
    anti25642654censurë

    "mesa kuptohet kishin rolin e roje rojeve të bimës."ky është nivel,or lal!roje të rojeve!për fat nuk kanë kapur dhe rojet e rojeve të rojeve që ruanin rojet e rojeve!!nuk e di sa vlejnë ato bimët,por nuk ma merr mëndja të paguajnë kaq shumë njerëz!!

    Lini një Përgjigje

    13:38 Bota 8 komente

    13:12 Bota 2 komente

    12:31 Bota

    11:53 Bota 1 koment

    11:27 Bota 1 koment

    10:20 Bota

    09:52 Bota 15 komente

    09:33 Bota 20 komente

    09:27 Bota

    09:26 Bota 3 komente

    Më të lexuarat

    09:14 Blog 17 komente

    10:06 Dossier 15 komente

    09:10 Politika 9 komente

    11:02 Bota 11 komente

    09:39 Politika 11 komente

    09:30 Politika 13 komente

    Blog Tema

    17:49 Blog 2 komente

    17:29 Blog 15 komente

    16:36 Blog 6 komente