Te fundit

09:40

09:34

09:29

09:26

09:24

09:17

09:13

09:13

2024-04-19 21:40:00Bota TEMA

2 Komente

 1. d
  dsa

  Blinken Koqja, po pse ore Kina do te marre doren ty dhe te rrjedhurit Biden Pampersi qe ben tregeti me Rusine ? Furnizo Izraelin me armatim qe te vrase femijet dhe qytetaret palestinee dhe largon vemendjen nga ky genocid, jeni bashkepergjegjes.

  1. N
   Nixson

   Ndersa USA prodhues I gjithe luftave Dhe rremujes ne bote.Gjdo I dyti Amerikon eshte narkoman

   Lini një Përgjigje

   21:20 Bota

   20:50 Bota

   20:40 Bota

   18:10 Bota

   16:30 Bota

   15:25 Bota

   13:08 Bota

   12:11 Bota

   11:20 Bota 13 komente

   10:56 Bota 3 komente

   Më të lexuarat

   16:50 Politika 15 komente

   13:17 Politika 13 komente

   15:55 Politika 29 komente

   17:53 Politika 37 komente

   14:12 Politika 18 komente

   11:38 Politika 13 komente

   Blog Tema

   09:29 Blog

   09:24 Blog

   21:41 Blog 6 komente