Te fundit

22:15

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

21:10

2023-11-29 22:00:00Bota TEMA

1 Komente

 1. P
  Pirdhni se liroheni.

  Biden Pampersit t'i kerkohet llogari se ku kane shkuar 80 miliard $ ndihma ushtarake qe i jane dhene Ukraines te cilat jane thithur nga vrima e zeze qe u ka hapur Rusia e Putinit. Nga kunderofensiven pranverore qe pretendonte zhelja Zelenski jane kthyer pas dhe po leshojne territore te tjera qe po i qepen hartes se Rusise. Se dyti Amerika do te shtoje 17 miliard $ ndihma ushtarake Izraelit dhe mga ana tjeter ne Rripin e Gazes dergon per palestinezet kamione me uje dhe me ushqime. Republikanet kane shume te drejte ate qe e Penguan Presidentin Trump te kontrollonte kufirin me Meksiken duke rindertuar murin prej 3 mije km, po e kerkojne sot, nje turp dhe deshtim i plote e askush nuk mban pergjegjesi sot. Emigracioni klandestin i pakontrollyuar nga Amerika Latine, Afrika dhe Azis po e shkaterrojne dhe po e bejne gjithnje e me te pasigurt kete shtet. Rruget e qyteteve Amerikane qelben era mut dhe shure nga homeless qe sot jane 380 mije, sa dergojne miliarda $ ne Ukraine te kujdesen per qytetaret e tyre qe po u vdesin rrugeve..

  Lini një Përgjigje

  21:30 Bota

  21:00 Bota 1 koment

  19:50 Bota

  19:41 Bota

  19:30 Bota

  19:07 Bota 1 koment

  17:36 Bota 4 komente

  16:36 Bota

  16:10 Bota

  15:30 Bota 1 koment

  Më të lexuarat

  12:02 Politika 13 komente

  10:05 Blog 49 komente

  11:32 Politika 9 komente

  13:15 Bota 21 komente

  17:52 Politika 24 komente

  09:19 Politika 20 komente

  Blog Tema

  20:38 Blog

  17:11 Blog 7 komente

  10:05 Blog 49 komente