Te fundit

16:57

16:45

16:33

16:25

16:19

16:14

16:12

16:02

2024-02-20 22:10:00Bota TEMA

2 Komente

 1. T
  T

  Shqipet aroma besojn se amerika do.paqe ne bote.

  1. Q
   Qellimi u arrit.

   Kjo eshte demokraci nje kunder te gjitheve, shumica te fshije bythen me projekt-rezoluten, vendos njeshi dhe me i forti te tjeret te hajne mut e te grijne sallate kot.

   Lini një Përgjigje

   22:00 Bota

   20:00 Bota 15 komente

   17:21 Bota

   16:57 Bota

   16:21 Bota 13 komente

   15:46 Bota 3 komente

   14:45 Bota 2 komente

   14:24 Bota 1 koment

   13:58 Bota

   13:17 Bota

   Më të lexuarat

   20:00 Rajoni 99 komente

   10:49 Rajoni 14 komente

   10:31 Sport 4 komente

   17:42 Politika 19 komente

   09:15 Politika 20 komente

   20:18 Bota 6 komente

   Blog Tema

   16:19 Blog

   12:22 Blog

   11:37 Blog 2 komente