Te fundit

19:48

19:40

19:31

19:23

19:17

19:10

18:59

18:50

2024-02-16 22:00:00Bota TEMA

1 Komente

 1. P
  Pirdhni se liroheni.

  Ky toci Kirby zedhensi i Shtepise Bardhe deri dje llapte e deklaronte ne daljet e tij para gazetareve se Rusia ka armatim te vjeter dhe te ndyshkur, pa pritur na del qe ajo po zhvillon armatimin per shkaterimin e sisteme satelitore. Pse keshy more toc Kirby nga ndryshku na dole ne hapesire.... Per te qetesuar publikun thote qe tani per tani nuk perben ndonje rrezik, por pse mblidhen e dikutojne me dyer te mbyllura Kongresmenet amerikane, kjo eshte nje ceshtje serioze dhe rrezik per njerezimin dhe per cdo vend te globit.

  Lini një Përgjigje

  21:30 Bota 2 komente

  20:31 Bota 1 koment

  20:21 Bota 3 komente

  20:00 Bota

  19:20 Bota 2 komente

  19:11 Bota

  18:44 Bota 6 komente

  18:21 Bota 3 komente

  17:46 Bota 6 komente

  17:29 Bota 1 koment

  Më të lexuarat

  22:10 Kronika 1 koment

  11:04 Blog 78 komente

  09:19 Kronika 3 komente

  09:10 Kronika 7 komente

  10:12 Politika 30 komente

  15:00 Politika 32 komente

  Blog Tema

  18:59 Blog

  17:48 Blog 1 koment

  12:05 Blog 9 komente