Te fundit

20:25

20:20

20:10

20:07

20:00

19:48

19:40

19:31

2024-03-04 11:53:00Bota TEMA

1 Komente

 1. çingapok

  Domethene "bishti qenit bisht qeni ngel" !! ADN tregon dhe shpjegon me se miri origjinen kriminale te zotit president . Geni nuk ka evoluar nga stergjyshi deri te Bideja....!! Kjo shpjegon qarte "rrugen" e "sukseseshme luftarake" te sternipit !!! Ne fakt ameriken e bene Europianet VIP -a te sferes se krimit dhe aventurieret te cilet e filluan "europianizimin" e amerikes me ...genocidin ç'farroses te autoktoneve vandas (indianeve) .....pastaj me luftrat Jug - Veri dhe "cubat" pasi rane dakort midis vedit (vetes) ju sulen botes mbare per "zbulimin e arit " te Zi (naftes) dhe eksportimit te demokarcise alla kaubojse !!! Te tjerat i dine delet e urta por nuk flasin dot kundra Sherifit gangster .

  Lini një Përgjigje

  11:27 Bota 1 koment

  10:20 Bota

  09:52 Bota 15 komente

  09:33 Bota 20 komente

  09:27 Bota

  09:26 Bota 3 komente

  21:40 Bota

  20:00 Bota 5 komente

  19:02 Bota

  17:50 Bota

  Më të lexuarat

  22:10 Kronika 1 koment

  11:04 Blog 80 komente

  09:19 Kronika 3 komente

  09:10 Kronika 7 komente

  10:12 Politika 30 komente

  17:02 Ekonomia 21 komente

  Blog Tema

  18:59 Blog 2 komente

  17:48 Blog 2 komente

  12:05 Blog 9 komente