Te fundit

22:20

22:12

22:00

21:50

21:40

21:39

21:30

21:20

2023-12-04 20:09:28Bota TEMA

1 Komente

 1. P
  Pirdhni se liroheni.

  Nuk eshte ndonje gje e re, dihet boterisht qe Mbreterite jane Bordello per arisokracine dhe manjatet, pervec rolit te prostitucionit nuk kane ne dore asgje, jane mbeturina te sekaluares me role vetem honorifike dhe jo vendim marrese. Ne Norvegji princesha u martua me guzhinjerin e saj indian, nje rroc-kurve e kahereshm.

  Lini një Përgjigje

  19:30 Bota

  18:23 Bota 25 komente

  16:26 Bota 2 komente

  16:09 Bota 1 koment

  14:39 Bota

  13:16 Bota 6 komente

  12:49 Bota 6 komente

  11:24 Bota 2 komente

  09:11 Bota

  22:40 Bota 2 komente

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  17:29 Sociale

  10:52 Bota

  17:20 Politika

  19:10 Dossier

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment