Te fundit

20:29

20:25

20:20

20:10

20:07

20:00

19:48

19:40

2024-03-04 13:12:00Bota TEMA

2 Komente

 1. a
  anti25642654censurë

  "Telashe për Biden, konsiderohet tepër i vjetër për të drejtuar dhe nga votuesit e tij" a e dini se egziston presja o koqet e meros??dhe trampi 4 vjet më parë tha të njëjtën gjë-"ai është i vjetër",kurse tashti ka harruar se dhe vetë është po aq i vjetër, sa ai " i vjetri" që thoshte deri "dje"!!

  1. M
   Martin

   Nuk eshte ne "telash", por une qe ia kam dhene voten para 4 vjeteve sivjet jo vetem qe nuk ia jap, por po te me lejojne shkoj dhe e marr meshkelma dhe e nxjerr nga Shtepia e Berdhe per ta futur ne Azilin e Pleqve.

   Lini një Përgjigje

   12:31 Bota

   11:53 Bota 1 koment

   11:27 Bota 1 koment

   10:20 Bota

   09:52 Bota 15 komente

   09:33 Bota 20 komente

   09:27 Bota

   09:26 Bota 3 komente

   21:40 Bota

   20:00 Bota 5 komente

   Më të lexuarat

   22:10 Kronika 1 koment

   11:04 Blog 80 komente

   09:19 Kronika 3 komente

   09:10 Kronika 7 komente

   10:12 Politika 30 komente

   17:02 Ekonomia 21 komente

   Blog Tema

   18:59 Blog 2 komente

   17:48 Blog 2 komente

   12:05 Blog 9 komente