Te fundit

12:13

12:09

12:05

11:59

11:58

11:57

11:55

11:48

2024-02-13 11:06:00Dossier TEMA

1 Komente

 1. n
  nasufi

  Bashkimi sovjetik kishte demokraci ,,,jo si turqit kok tigan te albanise qe sdinin socializem ,,, shkaterruan xhami e cdo gje ,,,,centralizuan dhe pulat ,,, dhe udhehiqnin me parrullat socialiste ,, fara bastarde turke ,, enver mehmet ,hysni ,,,,,

  Lini një Përgjigje

  10:26 Dossier 19 komente

  17:30 Dossier 9 komente

  17:23 Dossier 30 komente

  17:37 Dossier 15 komente

  13:10 Dossier 21 komente

  09:30 Dossier 8 komente

  12:19 Dossier 21 komente

  10:24 Dossier 13 komente

  21:20 Dossier 9 komente

  18:20 Dossier 3 komente

  Më të lexuarat

  18:59 Politika 54 komente

  22:10 Kronika 1 koment

  17:55 Sociale 31 komente

  13:42 Politika 17 komente

  18:38 Politika 5 komente

  17:14 Kronika 10 komente

  Blog Tema

  12:05 Blog

  11:04 Blog 12 komente

  10:15 Blog 1 koment