Te fundit

10:28

10:25

10:15

10:12

10:00

09:57

09:50

09:45

2024-02-18 18:40:00Dossier TEMA

2 Komente

 1. B
  Bashkefshatari i Blloshmit

  Ata ishin poete qe jo vetem "e deshen "komunizmin por edhe bene poezi per te. Kush ishte i mencur,e qepi gojen dhe shtroi kurizin. Te tjeret i mori lumi dhe i treti dheu.

  1. E
   Egoizmi

   "Kush ishte i mençur" mendon ai që është egoist dhe nuk i intereson fati i shoqërisë. Këta nuk ishin të marrë por e kishin të qartë se diktatura e skajshme nuk mund të jetë e mirë për popullin.

  Lini një Përgjigje

  19:40 Dossier 1 koment

  18:05 Dossier 37 komente

  10:03 Dossier 12 komente

  21:37 Dossier

  18:15 Dossier 4 komente

  12:29 Dossier 4 komente

  11:06 Dossier 1 koment

  10:26 Dossier 19 komente

  17:30 Dossier 9 komente

  17:23 Dossier 30 komente

  Më të lexuarat

  11:52 Bota 12 komente

  18:59 Politika 53 komente

  12:03 Politika 17 komente

  11:05 Kronika 10 komente

  22:10 Kronika

  17:55 Sociale 25 komente

  Blog Tema

  10:15 Blog

  15:30 Blog 5 komente

  15:00 Blog 7 komente