Te fundit

17:41

17:27

17:17

17:04

16:50

16:41

16:34

16:23

2024-04-15 11:59:46Dossier TEMA

1 Komente

 1. çnjerëzi

  Dhe gazeta u shit dhe Merua u bë më i pasur me tregime varrimesh varezash, natyrisht sepse këto janë tema shume të ndjeshme për njerzit. Turp skeni e skeni pasur ndonjëherë por ndjeshmëri njerzore a keni, qofte edhe një grimë?

  Lini një Përgjigje

  19:10 Dossier 50 komente

  09:30 Dossier 2 komente

  18:02 Dossier

  11:34 Dossier 30 komente

  18:12 Dossier 16 komente

  18:06 Dossier 6 komente

  17:56 Dossier 40 komente

  18:18 Dossier 3 komente

  20:07 Dossier 2 komente

  20:29 Dossier 4 komente

  Më të lexuarat

  13:17 Politika 14 komente

  17:51 Bota

  18:50 Rajoni 1 koment

  11:38 Politika 4 komente

  16:50 Politika

  18:16 Kulturë 1 koment

  Blog Tema

  20:50 Blog 1 koment

  11:20 Blog 20 komente

  18:08 Blog 3 komente