Te fundit

14:11

14:04

14:00

13:50

13:40

13:31

13:22

13:20

2023-12-03 22:29:00Ekonomia TEMA

1 Komente

 1. D
  DMK

  Gënjen Saliu asnjë cent s'ka vjedhur ministria dhe BE-ja shpif se s'do të japë me euro të qytetarëve evropianë që Frida i ka shpërndarë tek fermerët nuk ka blerë vila dhe apartamente se burri i saj dj fiton me shume se Tiesto dhe Armin van Buuren

  Lini një Përgjigje

  19:09 Ekonomia

  21:30 Ekonomia

  15:20 Ekonomia 1 koment

  11:44 Ekonomia 3 komente

  21:10 Ekonomia

  21:00 Ekonomia 9 komente

  18:30 Ekonomia 1 koment

  22:40 Ekonomia 2 komente

  22:25 Ekonomia

  22:10 Ekonomia

  Më të lexuarat

  17:52 Politika 35 komente

  18:23 Kronika 9 komente

  17:29 Politika 12 komente

  20:38 Blog 15 komente

  10:18 Kronika 11 komente

  17:11 Blog 12 komente

  Blog Tema

  14:11 Blog

  11:42 Blog 2 komente

  10:48 Blog 2 komente