Te fundit

10:06

10:05

09:54

09:44

09:43

09:37

09:34

09:28

2023-09-25 21:30:00Ekonomia TEMA

1 Komente

 1. p
  prec ulaj

  Zerat e eksporteve bujqesore kane qene te rendesishme ne eksportet Shqiptare. Kete vit Shalqiu, domatet, dhe gjithe produktet bujqesore jane konsumuar dhe shitur ne tregun e brendshem. Kjo eshte nje tregues shume i mire per ekonomine.

  Lini një Përgjigje

  19:18 Ekonomia

  21:51 Ekonomia 1 koment

  22:00 Ekonomia 3 komente

  19:40 Ekonomia 2 komente

  15:10 Ekonomia 6 komente

  21:40 Ekonomia 3 komente

  21:30 Ekonomia 2 komente

  21:20 Ekonomia 2 komente

  19:20 Ekonomia 6 komente

  16:43 Ekonomia

  Më të lexuarat

  18:00 Politika 16 komente

  13:07 Blog 11 komente

  18:23 Bota 18 komente

  10:17 Sport 5 komente

  13:25 Politika 32 komente

  15:34 Rajoni 13 komente

  Blog Tema

  21:09 Blog 1 koment

  17:33 Blog 43 komente

  17:27 Blog 10 komente