Te fundit

23:43

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:39

21:40

2023-12-10 13:21:12Ekonomia TEMA

2 Komente

 1. T
  Tregëtarë rrumpallë

  Tregetarët e storm shqipetarë Jane më të ndyrët. Them të sotëm sepse në kohën e Zogut eshte e dokumentuar she e e treguar vazhdimisht Nga deshmitarët e kohës që tregëtarët dhe bizneset e tjera benin dhurata dhe ulnin çmimet per festa. Problemi eshte që metal që ne quajme tregëtarë sot, nuk jane ne fakt tregëtarë por matrapazë pa shkollë, pa tradita, llum.

  1. P
   Pensionisti yyyhyyyyhyyyy

   Kudo ku shkon pensionisti mbetet si personazhi i Migjenit me"Mollën e ndalueme" Askush përveç familjarëve nuk e rr..npër pensionistët Këtë që na punuat ne e paçi në kurriz kur të bëheni pensionistë, kemi filluar te kursejmë edhe për ilaçe për t'ju lënë të hani njeri tjetrin nga babëzia.

   Lini një Përgjigje

   21:30 Ekonomia

   21:20 Ekonomia 1 koment

   21:10 Ekonomia 1 koment

   09:11 Ekonomia 1 koment

   21:50 Ekonomia

   21:40 Ekonomia 1 koment

   15:40 Ekonomia 1 koment

   14:00 Ekonomia 2 komente

   12:20 Ekonomia

   16:17 Ekonomia 1 koment

   Më të lexuarat

   11:53 Blog 53 komente

   11:40 Sport 23 komente

   18:51 Politika 21 komente

   17:42 Politika 24 komente

   10:21 Kronika 7 komente

   10:28 Dossier 32 komente

   Blog Tema

   20:28 Blog 9 komente

   20:17 Blog 18 komente

   15:13 Blog 2 komente