Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2024-01-24 20:50:00Ekonomia TEMA

2 Komente

 1. S
  Sionisti

  Pse ja fusni kot. Per nje qytetar vetem pse kurohet per hipertension, duhet te beje patenten cdo dy vjet me 8500 lek shpenzime plus koha per vizita e dokumenta. A ka llogjik bejvizite veshesh e sysh e ctr.e ctr. meru leket fukarenjve……

  1. J
   Jaup Zenuni

   Jam diabetik me diabetin e tipit B. Ne cdo dy vjet duhet te perseris lejen e drejtimit te automjetit kur kam mbi 15 vjet pa i shkaktuar asnje gervishtje dikujt dhe per mbi 10 vjet nuk kam marre asnje gjobe. Pse duhet te penalizohem per te shpenzuar 8500 leke per rinovimin e lejes se drejtimit. Mendoj se ata qe kane kete background si une duhet te perjashtohen nga kjo klauzole. Pra, duhet pare historiku i drejtuesit te mjetit pavaresisht faktit nese eshte diabetik apo jo.

   Lini një Përgjigje

   15:43 Ekonomia 1 koment

   22:25 Ekonomia 6 komente

   21:20 Ekonomia

   21:10 Ekonomia

   16:26 Ekonomia 11 komente

   17:54 Ekonomia 3 komente

   22:00 Ekonomia 2 komente

   21:34 Ekonomia

   20:20 Ekonomia 1 koment

   20:00 Ekonomia 2 komente

   Më të lexuarat

   01:10 Kulturë 11 komente

   10:23 Dossier 2 komente

   15:16 Politika 13 komente

   10:17 Kronika

   11:33 Bota 13 komente

   14:18 Politika 10 komente

   Blog Tema

   20:50 Blog

   11:20 Blog 8 komente

   18:08 Blog 3 komente