Te fundit

09:12

09:14

09:05

08:58

08:44

08:38

08:27

08:17

2024-02-25 22:10:00Hi-Tech TEMA

2 Komente

 1. D
  Dad

  Komunikim ndermjet dremjet punonjësit të asgjesisë se sigurisë dhe operatorit të satelitit: -Ora 10.00 - Lokalizo pak Njaziun tek sheshi Skënderbej -Po ja ku e ke. Po pi cigar 10.01 -Cfarë po lexon -Gazetën Tema 10.02 -Po tani -Tani vëlla mbërrita ne angli. Do të lokalizoj ndonjë këtu? -Po Njaziun të thashëëëë -Tani vëlla pas 6 orësh prap kur të kaloj prap në shqipëri se këtu në hapsirë edhe sikur ne të rrimë në vënd gjë totalisht e pamundur), toka rretullohet dhe nuk e ndalim dot. Ikaa, Flasim. Tani jam në usa, do gjë?! Pa cja fusni kottt…

  1. F
   Fffffiiiiuuuuu Dad !

   Ho ti Dad apo Dado ! Shkenca dhe Teknollogjia mbase eshte i vetmi Instrument qe te " Ndergjegjesoje " njerezimin kudo ne Bote ! Dad apo Dado fzja nje gote qumeshte se te qehteson ! ose e ke pire qumeshtin dhe tallesh e nuk tregon !

  Lini një Përgjigje

  15:24 Hi-Tech 2 komente

  15:51 Hi-Tech

  17:14 Hi-Tech

  21:20 Hi-Tech

  16:14 Hi-Tech

  21:10 Hi-Tech

  14:44 Hi-Tech

  13:17 Hi-Tech

  10:32 Hi-Tech

  10:12 Hi-Tech

  Më të lexuarat

  16:07 Bota

  17:29 Sociale

  19:10 Dossier

  17:20 Politika

  10:52 Bota

  15:38 Politika 17 komente

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment