Te fundit

20:38

20:38

20:26

20:23

20:20

20:09

19:59

20:00

2023-11-29 21:50:00Hi-Tech TEMA

2 Komente

 1. D
  Dale dale

  Të gjithë pranojnë se IA është e rrezikshme nqs nuk kontrollohet. Pra rreziku që dikush ta përdori për keq është aty. Kush mund ta përdori për keq?! Përse?! Thjesht avash avash , po krijojnë që tani alibinë e tyre që të bindin gjeneratat e reja se “ gabimi qëndron tek keqbërsit e IA” dhe jo se kjo gjë është bërë qëllimisht . Qyhet gjenerata e të papunëve dhe “ fajin” do e kenë ata që e keqpërdorën IA-in….hahahaha . Dale dale sa të dali ndonjë IA të bëjë të mundur krijimin tërsor te ndonjë quantam kompiuter e pastaj o nëne o nëneee. Mos mu friksoni se bëhet fjalë pas 2070-ës. Tani sapo kanë futur majën

  1. a
   anti25642654censurë

   fillohet në titull me, "Katër klanet,vazhdohet me "katër grupet",përse nuk e keni mbyllur me "katër bandat"??he rrobt ku ti keni!!vetëm diarre shpërndani në çdo gjë që publikoni!!

   Lini një Përgjigje

   17:55 Hi-Tech 2 komente

   20:10 Hi-Tech

   11:47 Hi-Tech

   11:35 Hi-Tech 3 komente

   21:10 Hi-Tech

   17:19 Hi-Tech

   16:29 Hi-Tech

   19:50 Hi-Tech

   14:35 Hi-Tech

   14:05 Hi-Tech

   Më të lexuarat

   12:02 Politika 12 komente

   10:05 Blog 48 komente

   11:32 Politika 9 komente

   13:15 Bota 21 komente

   09:19 Politika 20 komente

   11:52 Politika 26 komente

   Blog Tema

   20:38 Blog

   17:11 Blog 6 komente

   10:05 Blog 48 komente