Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2022-12-06 15:35:52Kronika TEMA

3 Komente

 1. G
  Gjynafi

  Gjynaf, pse Burg nuk e kuptoj. Shlatrrohet njeriu dhe familja.

  1. S
   Sara

   me ne fund pak gazetari.... vecse nuk kuptoj si nuk i lind pyetja gazetares...:, pse nuk u nderpritet energjia ketyre borxhlinjve te tjere si ne ne familje?! ku eshte barazia para ligjit?! ku eshte shteti ligjor?! heoni edhe kush punon e rehatpohet ne admnisraten e OSHE< KESH e Ujesjellesave dhe bejeni tablone kriminale te plote

   1. q
    qamili11

    natyrisht qe ujsjellsat jane debitoret me te medhenj, pasi leket e mbledhura i harxhojne vetem per paga, per patronazhistet e Rames qe kane gfjetur strehe te ngrohte neper ujesjellsa. E ne si popull vetem paguajme rregullisht se perndryshe perballesh o me burgun o me erresiren.

    Lini një Përgjigje

    15:05 Kronika 10 komente

    13:32 Kronika 18 komente

    12:51 Kronika 85 komente

    12:48 Kronika 13 komente

    09:27 Kronika 2 komente

    19:53 Kronika 1 koment

    19:17 Kronika 1 koment

    17:08 Kronika

    15:15 Kronika 2 komente

    09:55 Kronika

    Më të lexuarat

    11:49 Sociale 18 komente

    10:40 Sociale 19 komente

    11:35 Blog 22 komente

    12:02 Ekonomia 37 komente

    15:28 Kronika 17 komente

    10:25 Blog 21 komente

    Blog Tema

    20:20 Blog

    12:16 Blog

    11:35 Blog 22 komente