Te fundit

20:40

20:29

20:25

20:20

20:10

20:07

20:00

19:48

2024-02-22 15:07:00Kronika TEMA

1 Komente

 1. N
  Nemesis

  Po cfare mutin e doje Haxhine moj goce e shkrete??A ka me shtaze ne Europe se keto derra katnaresh /malokesh sunit? Keshtu eshte kur nuk merr edukate me norma konservatore ,le te jene dhe paragjykuese pune e madhe Paragjykimi eshte nje filter i domosdoshem ne keto kohe ,sepse rrjedh nga nr rasteve te larta negative ose me probabilitet te larte fatkeqesie.Mqs mundesia/probabiliteti eshte e larte nuk ke pse merresh me keto mostra,se i bie te kerkosh 5-8% qe mund te jene te mire dhe te civilizuar,nderkohe qe mbi 90% i dihet rezultati

  Lini një Përgjigje

  14:17 Kronika

  13:33 Kronika

  13:26 Kronika

  12:49 Kronika 1 koment

  12:15 Kronika

  10:50 Kronika 1 koment

  09:43 Kronika

  09:40 Kronika 1 koment

  09:06 Kronika

  20:40 Kronika

  Më të lexuarat

  22:10 Kronika 1 koment

  11:04 Blog 80 komente

  09:19 Kronika 3 komente

  09:10 Kronika 7 komente

  10:12 Politika 30 komente

  17:02 Ekonomia 21 komente

  Blog Tema

  18:59 Blog 2 komente

  17:48 Blog 2 komente

  12:05 Blog 9 komente