Te fundit

09:12

09:14

09:05

08:58

08:44

08:38

08:27

08:17

2024-03-04 16:07:00Kronika TEMA

3 Komente

 1. B
  Buda

  Rruga e gabuar e Amnistise-Kuvendi i Shqiperise qe ka per detyre te nxjerre Ligje, jo t'i shkele ato. Rruga e drejte e Amnistise- Drejt. Pergj. E Burgjeve-Minis. Drejtesise-Gjykata e Larte dhe Presidenti i Republikes. Te tjerat behen per te fituar votat e te burgosurve dhe familjeve te tyre.

  1. S
   Shkembi

   Por duhet te terhiqeni. Popullit nuk i kercet fare se cili bandit do falet e cili jo. Ju muter do kujtoheni ndonjehere te mendoni interesat e popullit qe ju voton, apo do luani cirk?

   1. D
    D.Didani

    Perse amnistia futet ne labirintet e votave te kuvendit????

    Lini një Përgjigje

    15:54 Kronika 2 komente

    15:20 Kronika 4 komente

    14:27 Kronika 5 komente

    14:19 Kronika

    14:02 Kronika

    13:21 Kronika

    12:49 Kronika

    12:40 Kronika

    10:37 Kronika

    10:36 Kronika

    Më të lexuarat

    16:07 Bota

    17:29 Sociale

    19:10 Dossier

    17:20 Politika

    10:52 Bota

    15:38 Politika 17 komente

    Blog Tema

    20:10 Blog

    20:00 Blog

    10:25 Blog 1 koment