Te fundit

22:56

22:40

22:29

22:22

22:11

22:00

21:50

21:40

2022-08-02 16:57:00Kronika TEMA

2 Komente

 1. R
  Rajmond vonjati.

  Mjafte se e bete supermen, ai as te thoj i gishtit te vogel te kembes nuk i vjen ushtarakut lexhendar, politikanit te profilit superior, armikut te eger te valutes se huaj, dishepullit te demokracive te zhvilluara, dhe per keto vilesi i ka ngjare gjyshit te vet, heroit te Kandaharit, shkelqesise se tij, miut te arave, z Xhemal Gjunkshi.

  1. D
   Detari

   cfar eshte ky, bullgar?

   Lini një Përgjigje

   16:17 Kronika 35 komente

   15:19 Kronika 14 komente

   14:44 Kronika 17 komente

   11:57 Kronika 6 komente

   11:48 Kronika 2 komente

   11:26 Kronika

   10:34 Kronika 19 komente

   10:21 Kronika 1 koment

   09:46 Kronika 1 koment

   09:20 Kronika 16 komente

   Më të lexuarat

   12:56 Politika 36 komente

   10:00 Politika 22 komente

   12:47 Politika 26 komente

   18:31 Politika 20 komente

   18:58 Politika 4 komente

   17:20 Kulturë 9 komente

   Blog Tema

   20:58 Blog

   19:40 Blog 1 koment

   19:15 Blog 1 koment