Te fundit

15:27

15:26

15:19

15:07

15:02

14:56

14:55

14:47

2022-08-03 12:46:00Kronika TEMA

2 Komente

 1. Q
  Qytetari

  Ky kerma duket fiks si i sapodalë nga burgu. Te Ushtari i Panjohur i merrni komisarët në punë ju?

  1. A
   A E di Edi, që ju E di-ni.

   Ky polic legen. Nuk bëri vetëm këto. Por kapi telefonin, shikojeni ke morri në Himarë në tel,. Ende mendonte si të shpëtonte. Më e bukura dhe kërcënonte. Dmth e pa shumë mirë që vrau nje engjëll dhe llogariste veten e vetë. Me gjasme polic që do mbronte njerëzit në rrethana të tjera. Me telefon po bënte përpjekjet që ti vinin shokët me qëllim që të minimizoj ekspertizën Madje nuk është as burrë ky legen. Por fillon trillon dhe justifikohet (morri gaz). Kuptohet që ky andej nga është se ka idenë e mjeteve të detit, përveçse ti japi gaz. Besoj se aksidenti dhe mund te falej nga familjarët e dëmtuar. Por nuk besoj se këto do ja fali kush. Them se duke u përpjekur të shpëtonte dhe duke bërë dhe gangsterin ka denuar veten me pasoja shumë të rënda. Duke qenë se ky shtet, këta ka. Për fat të keq, I ngelet vetë-gjyqesive. Karma është gjë e keqe kur të ve përposhtë. Ed Rama me këta Cuba, do ta paguaj sh keq se po abuzojnë shumë me besimin dhe votën e Shqiptarëve... Mendoni se do ti gjendet kush në ditë të hallit Ramës. Prite nesër pasnesër kur te ndodhi diçka tjetër. I ka marr ferra, urratën! Shumë shpejt Ed Rama ka per t'u bërë po aq i urryes sa Salehu dhe Likja... Rilindja ka marr fund!

   Lini një Përgjigje

   11:59 Kronika

   11:42 Kronika 2 komente

   09:10 Kronika 16 komente

   20:19 Kronika

   18:47 Kronika 4 komente

   17:47 Kronika 6 komente

   16:57 Kronika 2 komente

   16:17 Kronika 35 komente

   15:19 Kronika 14 komente

   14:44 Kronika 17 komente

   Më të lexuarat

   18:00 Politika 16 komente

   18:23 Bota 22 komente

   22:20 Politika 22 komente

   15:34 Rajoni 13 komente

   09:26 Rajoni 20 komente

   17:33 Blog 43 komente

   Blog Tema

   12:45 Blog

   21:09 Blog 1 koment

   17:33 Blog 43 komente