Te fundit

22:56

22:40

22:29

22:22

22:11

22:00

21:50

21:40

2022-08-03 11:42:31Kronika TEMA

2 Komente

 1. B
  Baca

  Mister?! Mos ja qr o lepirsa te qeverise qe filluat tja shtroni terrenin per ta liruar gjykata kete plehre! Po patronazhistet ( krenaria e K-Ministrit) qe dijne sa luge dhe sa pirunj kane njerezit neper shtepia, nuk e dijne kush e ka kete skafin me dy motora?!

  1. k
   k

   Burg të përjetshëm pavarësisht e kujt ishte gomonia.

   Lini një Përgjigje

   09:10 Kronika 16 komente

   20:19 Kronika

   18:47 Kronika 4 komente

   17:47 Kronika 6 komente

   16:57 Kronika 2 komente

   16:17 Kronika 35 komente

   15:19 Kronika 14 komente

   14:44 Kronika 17 komente

   11:57 Kronika 6 komente

   11:48 Kronika 2 komente

   Më të lexuarat

   12:56 Politika 36 komente

   10:00 Politika 22 komente

   12:47 Politika 26 komente

   18:31 Politika 20 komente

   18:58 Politika 4 komente

   17:20 Kulturë 9 komente

   Blog Tema

   20:58 Blog

   19:40 Blog 1 koment

   19:15 Blog 1 koment