Te fundit

09:33

09:31

09:25

09:21

09:19

09:15

09:06

09:02

2024-02-23 13:20:00Kronika TEMA

1 Komente

 1. m
  mendimi

  KJo eshte liria-çthurje; por zhdukin njeri tjetrin familjaret njesoj si lufta me zoofage. Megjithate, kjo s'ka zgjidhej, por stabilizim duhet te vendoset me kontrollin e policise dhe me shume me denimet e renda qe duhet te jepen dhe pa vonese: sot u be krimi, brenda javes, skuadra e posaçme gjyqtaresh te jap vendimin.

  Lini një Përgjigje

  13:00 Kronika

  12:50 Kronika 1 koment

  12:40 Kronika 7 komente

  11:57 Kronika 1 koment

  11:11 Kronika 35 komente

  10:31 Kronika 7 komente

  10:25 Kronika

  10:18 Kronika 19 komente

  09:52 Kronika 8 komente

  09:43 Kronika 18 komente

  Më të lexuarat

  11:29 Ekonomia 48 komente

  10:16 Politika 26 komente

  11:13 Kronika 12 komente

  11:59 Dossier 1 koment

  20:00 Rajoni 84 komente

  17:42 Politika 18 komente

  Blog Tema

  21:10 Blog

  17:08 Blog 9 komente

  09:19 Blog 1 koment