Te fundit

15:20

15:10

15:07

15:09

14:58

14:49

14:36

14:27

2023-11-28 09:31:00Kronika TEMA

8 Komente

 1. D
  Drejtesia e munguar

  Shoqëri kriminale. Domosdo që do ketë frikë nga drejtësia.

  1. R
   Real

   Shtet kriminal deri ne palce i sponsorizuar nga hipokriti dhe kryehajni i ripjelljes

   1. S
    Sala

    O te qifte kina nenen...o funderinat e Sali funderines; Brecanji eshte fund e krye kokra e kriminelit, ty te vjen keq.

   2. t
    tefiku

    Po gazetar leshi e nuhati ne ajer friken, megjithese policet nuk e dinin kush do arrestohej.

    1. N
     Na ishte nje here nje ish Polic !

     Erzen Brecani eshte viktime e radhes ngaqe u bashkua me Kriminelin Sali per Interesat po te Kriminelit Sali..( normal edhe pake lidhja Familiare )...pastaj i hypi vetja ne qefe pake me Titujt qe mori avash avash per Detyrat qe mori ne Polici.... haroje geshtenjat qe mblidhte dikur ne Bjeshket e malisese te Bukur te Valbones.. ,,zbriti nga Fierza ne Tirane,, normal dhe nje role te madhe ka luajtur dhe Asfalti i rrugeve te Tiranes ,,,dhe perfitimi nga Kontratat qe mori nga Firma Siguriti !!! pastaj erdhi ketu ku eshte sote ,nga mendjelehtesia e tije dhe ngaqe dhe djali i tije u perzie me Aktivetet e Droges...dhe ketj i pelqyhen pake ato Eurote qe dhe kishte nevoje ...per Tercin qe po ndertonte ! Turbinat i mungonin ! dhe keshtu sic thoshte dhe vete : qe eshte nje shprehje per secilin qe meret me Aktivitete Kriminale..askush nuk i ka gezuar dhe askush nuk i gezon nje Jetet te lire hde te qehte po ashtu dhe Pasurite... Besoje qe mbasi te mbaje Burgun dhe kure te dalin nga Burgu do bhete nje shembull i mire dhe do te Edukoje shume Rinine qe gabojne..

     1. N
      Na ishte nje here nje ish Polic !

      Erzen Brecani eshte viktime e radhes ngaqe u bashkua me Kriminelin Sali per Interesat po te Kriminelit Sali..( normal edhe pake lidhja Familiare )...pastaj i hypi vetja ne qefe pake me Titujt qe mori avash avash per Detyrat qe mori ne Polici.... haroje geshtenjat qe mblidhte dikur ne Bjeshket e malisese te Bukur te Valbones.. ,,zbriti nga Fierza ne Tirane,, normal dhe nje role te madhe ka luajtur dhe Asfalti i rrugeve te Tiranes ,,,dhe perfitimi nga Kontratat qe mori nga Firma Siguriti !!! pastaj erdhi ketu ku eshte sote ,nga mendjelehtesia e tije dhe ngaqe dhe djali i tije u perzie me Aktivetet e Droges...dhe ketj i pelqyhen pake ato Eurote qe dhe kishte nevoje ...per Tercin qe po ndertonte ! Turbinat i mungonin ! dhe keshtu sic thoshte dhe vete : qe eshte nje shprehje per secilin qe meret me Aktivitete Kriminale..askush nuk i ka gezuar dhe askush nuk i gezon nje Jetet te lire hde te qehte po ashtu dhe Pasurite... Besoje qe mbasi te mbaje Burgun dhe kure te dalin nga Burgu do bhete nje shembull i mire dhe do te Edukoje shume Rinine qe gabojne..

      1. N
       Na ishte nje here nje ish Polic !

       Erzen Brecani eshte viktime e radhes ngaqe u bashkua me Kriminelin Sali per Interesat po te Kriminelit Sali..( normal edhe pake lidhja Familiare )...pastaj i hypi vetja ne qefe pake me Titujt qe mori avash avash per Detyrat qe mori ne Polici.... haroje geshtenjat qe mblidhte dikur ne Bjeshket e malisese te Bukur te Valbones.. ,,zbriti nga Fierza ne Tirane,, normal dhe nje role te madhe ka luajtur dhe Asfalti i rrugeve te Tiranes ,,,dhe perfitimi nga Kontratat qe mori nga Firma Siguriti !!! pastaj erdhi ketu ku eshte sote ,nga mendjelehtesia e tije dhe ngaqe dhe djali i tije u perzie me Aktivetet e Droges...dhe ketj i pelqyhen pake ato Eurote qe dhe kishte nevoje ...per Tercin qe po ndertonte ! Turbinat i mungonin ! dhe keshtu sic thoshte dhe vete : qe eshte nje shprehje per secilin qe meret me Aktivitete Kriminale..askush nuk i ka gezuar dhe askush nuk i gezon nje Jetet te lire hde te qehte po ashtu dhe Pasurite... Besoje qe mbasi te mbaje Burgun dhe kure te dalin nga Burgu do bhete nje shembull i mire dhe do te Edukoje shume Rinine qe gabojne..

       1. S
        Shqiptar

        Sa do kete te tjere si ky drejtori, dhe populli pret te mbrohet nga keta.

        Lini një Përgjigje

        09:25 Kronika 2 komente

        21:40 Kronika

        20:50 Kronika

        18:51 Kronika 7 komente

        18:43 Kronika

        17:42 Kronika

        17:21 Kronika 23 komente

        16:25 Kronika 2 komente

        14:40 Kronika 5 komente

        13:43 Kronika

        Më të lexuarat

        12:04 Sociale 20 komente

        20:50 Sociale 7 komente

        09:05 Kronika 1 koment

        17:00 Politika 11 komente

        10:18 Rajoni 10 komente

        18:10 Politika 12 komente

        Blog Tema

        12:18 Blog 1 koment

        11:41 Blog 1 koment

        09:34 Blog 1 koment