Te fundit

16:50

16:45

16:39

16:40

16:30

16:28

16:11

16:03

2024-03-03 21:50:00Kronika TEMA

5 Komente

 1. M
  Mero

  I hengri bytha

  1. t
   toni

   rasti klasik i mashturesve qe duan ti shmangen zullumeve te kryera ne Shqiperi... marrin pashaporte te vendevete tjera dhe kerkojne qe gjykata shqiptare ti njoftoje ne adresat e tyre neper Bote, a thua se ata nuk dine se cfare kane kryer e me ke e kane konfliktin. edhe nje here bindem per cilesine e integritet te atyre qe na dalin ne media. shume e. ulet!

   1. t
    toni

    rasti klasik i mashturesve qe duan ti shmangen zullumeve te kryera ne Shqiperi... marrin pashaporte te vendevete tjera dhe kerkojne qe gjykata shqiptare ti njoftoje ne adresat e tyre neper Bote, a thua se ata nuk dine se cfare kane kryer e me ke e kane konfliktin. edhe nje here bindem per cilesine e integritet te atyre qe na dalin ne media. shume e. ulet!

    Lini një Përgjigje

    21:30 Kronika

    21:10 Kronika 2 komente

    19:49 Kronika

    19:20 Kronika

    19:00 Kronika 1 koment

    18:51 Kronika

    18:31 Kronika 1 koment

    17:10 Kronika 3 komente

    16:48 Kronika

    15:55 Kronika 4 komente

    Më të lexuarat

    18:59 Politika 54 komente

    22:10 Kronika 1 koment

    11:04 Blog 66 komente

    09:19 Kronika 3 komente

    17:55 Sociale 33 komente

    09:10 Kronika 4 komente

    Blog Tema

    12:05 Blog 15 komente

    11:04 Blog 66 komente

    10:15 Blog 2 komente