Te fundit

19:39

19:31

19:22

19:05

19:10

19:00

18:49

18:40

2023-09-29 09:11:02Kronika TEMA

3 Komente

 1. T
  Tata luigji

  Si gjithmone muzhiku rus bull shit, pjerdhni neper studio pa hesap, te gjitha cfare flisni the mund ti thote cdo njeri, jeni te pa afte ne zanat, si hoxha, si kok mushka lala, si koka ju leni te kuptojme se i ndihmoni grupet kriminale dhe absolutish bashkepunim kundrejt pageses

  1. L
   Landa

   Paguante Sajmir Taullau policin dhe nuk kapej ky

   1. G
    Gramozi

    I vuri gjob pronarit te Metropolit ne lushnje

    Lini një Përgjigje

    09:08 Kronika 40 komente

    21:20 Kronika 1 koment

    20:50 Kronika 1 koment

    19:07 Kronika 7 komente

    18:52 Kronika 1 koment

    18:16 Kronika 4 komente

    17:48 Kronika 9 komente

    16:27 Kronika 1 koment

    15:42 Kronika 1 koment

    15:38 Kronika 6 komente

    Më të lexuarat

    10:06 Dossier 15 komente

    09:14 Blog 17 komente

    09:10 Politika 9 komente

    20:43 Politika 9 komente

    11:02 Bota 11 komente

    09:39 Politika 11 komente

    Blog Tema

    17:49 Blog 2 komente

    17:29 Blog 9 komente

    16:36 Blog 6 komente