Te fundit

16:34

16:23

16:15

16:06

16:01

15:55

15:38

15:29

2024-04-16 14:15:00Kronika TEMA

1 Komente

 1. P
  Parruca

  Ndajeni mendjen, ose eshte 44 vjeç dhe ka e lindur djalin ne moshen 13 vjeçare, ose eshte 60 vjeç.

  Lini një Përgjigje

  13:46 Kronika

  12:55 Kronika

  12:34 Kronika

  12:10 Kronika 1 koment

  11:51 Kronika

  11:15 Kronika 1 koment

  10:52 Kronika 1 koment

  10:34 Kronika

  09:19 Kronika

  21:40 Kronika

  Më të lexuarat

  13:17 Politika 14 komente

  17:51 Bota

  18:50 Rajoni 1 koment

  11:38 Politika 4 komente

  18:16 Kulturë 1 koment

  19:47 Editorial 2 komente

  Blog Tema

  20:50 Blog 1 koment

  11:20 Blog 20 komente

  18:08 Blog 3 komente