Te fundit

22:40

22:30

22:20

22:10

21:58

22:00

21:47

21:37

2023-09-25 21:50:00Kronika TEMA

2 Komente

  1. J
   Ja ke fut kot

   Te mbarosh shkollen dhe te dalesh i paafte do te thote qe nuk mbush. Vetingu kete e shperblen prape me shkolle. Cfare sarkazme therese!

   Lini një Përgjigje

   19:47 Kronika

   17:18 Kronika 2 komente

   16:58 Kronika 2 komente

   16:27 Kronika 4 komente

   14:46 Kronika 1 koment

   13:07 Kronika

   11:50 Kronika 2 komente

   11:47 Kronika 24 komente

   10:20 Kronika 2 komente

   09:27 Kronika 27 komente

   Më të lexuarat

   13:07 Blog 11 komente

   09:21 Politika 18 komente

   18:00 Politika 12 komente

   09:58 Politika 18 komente

   10:17 Sport 4 komente

   13:25 Politika 32 komente

   Blog Tema

   21:09 Blog

   17:33 Blog 35 komente

   17:27 Blog 8 komente