Te fundit

19:05

19:10

19:00

18:49

18:40

18:29

18:20

18:10

2023-09-29 10:09:00Kronika TEMA

6 Komente

 1. H
  Hufff sa vajza jane bere vajza shtepie !

  Kjo Nena e shkerete ka te drjejte..Por fotografia tregon vertete qe paska qene vajze shtepie pa dashje hypte ndonjehere ne ndonej makine ! Hufff kure bejne gabime jane te ndershme dhe te pasrtra te pafajshme.. Drejtesia dhe Ligjet prandaj jane ! nese eshte ashtu...Drejtesia e liron serisht nje dite .

  1. H
   Hufff sa vajza jane bere vajza shtepie !

   Kjo Nena e shkerete ka te drjejte..Por fotografia tregon vertete qe paska qene vajze shtepie pa dashje hypte ndonjehere ne ndonej makine ! Hufff kure bejne gabime jane te ndershme dhe te pasrtra te pafajshme.. Drejtesia dhe Ligjet prandaj jane ! nese eshte ashtu...Drejtesia e liron serisht nje dite .

   1. H
    Hufff sa vajza jane bere vajza shtepie !

    Kjo Nena e shkerete ka te drjejte..Por fotografia tregon vertete qe paska qene vajze shtepie pa dashje hypte ndonjehere ne ndonej makine ! Hufff kure bejne gabime jane te ndershme dhe te pasrtra te pafajshme.. Drejtesia dhe Ligjet prandaj jane ! nese eshte ashtu...Drejtesia e liron serisht nje dite .

    1. N
     Nazmi

     Mire ta bejne

     1. p
      patrioti

      kur do hiqni dore nga emrat e pervecem o gazeta talebane, na e shpifet,semundje e mediave dhe shtypit ne shqiperi. kujt i plas trapi per kurvat dhe "te fortet".....

      1. D
       Dauti

       Ahhhh moj mami sa te ndershme e ke gocen.....

       Lini një Përgjigje

       09:51 Kronika 16 komente

       09:11 Kronika 3 komente

       09:08 Kronika 40 komente

       21:20 Kronika 1 koment

       20:50 Kronika 1 koment

       19:07 Kronika 7 komente

       18:52 Kronika 1 koment

       18:16 Kronika 4 komente

       17:48 Kronika 9 komente

       16:27 Kronika 1 koment

       Më të lexuarat

       10:06 Dossier 14 komente

       09:14 Blog 17 komente

       09:10 Politika 9 komente

       20:43 Politika 9 komente

       11:02 Bota 11 komente

       19:30 Politika 60 komente

       Blog Tema

       17:49 Blog 2 komente

       17:29 Blog 5 komente

       16:36 Blog 6 komente