Te fundit

09:24

09:17

09:13

09:13

09:08

08:08

22:33

22:08

2024-04-19 21:30:00Kronika TEMA

1 Komente

 1. N
  Ne burg hajdutet - pa meshire

  Aa te varfer i kemi gjykatsit dhe prokuroret mer vllaaa...Gjynof. Ngelen tuj marr borxhe neper vllezer, motra, kusherinj, komshinj.... Ngelen tuj lyp te shkretet...lart e poshte per te shky kredite ....

  Lini një Përgjigje

  21:00 Kronika

  21:00 Kronika 1 koment

  16:50 Kronika 1 koment

  16:10 Kronika

  16:00 Kronika 1 koment

  15:00 Kronika

  13:21 Kronika 1 koment

  12:20 Kronika 2 komente

  11:50 Kronika

  11:10 Kronika

  Më të lexuarat

  16:50 Politika 15 komente

  13:17 Politika 13 komente

  15:55 Politika 29 komente

  17:53 Politika 37 komente

  14:12 Politika 18 komente

  11:38 Politika 13 komente

  Blog Tema

  09:24 Blog

  21:41 Blog 6 komente

  20:49 Blog 4 komente