Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2024-02-20 09:33:00Kronika TEMA

1 Komente

 1. R
  Realisti

  Sa të shpifur! Mendjen për drogë duke vrarë të tjerët dhe duke bërë miliona e vila në Shqipëri. Ky fis I lashtë jemi ne. Çdo ditë do dalin shqiptarë që lanë lopët në Shqipëri dhe ikën jashtë për kokainë. Njerëz plera!!!

  Lini një Përgjigje

  09:09 Kronika

  21:35 Kronika 2 komente

  20:12 Kronika

  19:50 Kronika 5 komente

  18:21 Kronika 1 koment

  17:47 Kronika

  17:00 Kronika

  15:29 Kronika

  15:00 Kronika

  14:35 Kronika

  Më të lexuarat

  01:10 Kulturë 11 komente

  10:23 Dossier 2 komente

  15:16 Politika 13 komente

  10:17 Kronika

  11:33 Bota 13 komente

  14:18 Politika 10 komente

  Blog Tema

  20:50 Blog

  11:20 Blog 8 komente

  18:08 Blog 3 komente