Te fundit

17:22

17:14

17:05

16:59

16:57

16:52

16:45

16:33

2022-12-05 09:48:00Kronika TEMA

3 Komente

 1. L
  Lani

  Nuk ka denim me vdekje per keta “trima” qe vrasin grate?

  1. k
   k

   Mirë që nuk ishte në shqipëri se do merrte raport mjeksor dhe fajin do e kishte patur koha e keqe.

   1. E
    Era

    Zonja të nderuara, divorcouni kur burrat ushtrojn dhunë. Një jetë kemi.Mos e lini veten në mëshir të fatit.

    Lini një Përgjigje

    09:00 Kronika

    22:51 Kronika

    17:30 Kronika

    16:48 Kronika

    16:19 Kronika 80 komente

    16:02 Kronika

    12:42 Kronika

    10:14 Kronika 7 komente

    09:03 Kronika 1 koment

    20:41 Kronika 1 koment

    Më të lexuarat

    21:22 Politika 42 komente

    09:10 Kulturë 9 komente

    18:09 Blog 25 komente

    19:47 Politika 53 komente

    19:19 Bota 9 komente

    09:17 Bota 11 komente

    Blog Tema

    17:05 Blog

    10:04 Blog 13 komente

    09:06 Blog 2 komente