Te fundit

18:49

18:40

18:29

18:20

18:10

18:01

17:49

17:40

2024-03-04 16:39:00Kronika TEMA

4 Komente

 1. b
  bimi

  Çudi e madhe kjo puna e gazetareve!!!!! Leja e ndertimit eshte dhene ne shtator 2023 me afat 1 - vjeçar nga Bashkia Lushnje..... dhe çudia eshte se me date 2 mars 2024 paska mbaruar afati 1-vjeçar i lejes!!!!!!!! Per nder jeni te papare!

  1. D
   Doktorri

   Po ça pritet? Pse nuk arrestohet deputeti?...... . Apo që të arrestohesh duhet që ndërtimi të jetë kasolle për pulat apo avlli shtëpie?

   1. Eduart

    ne rradhe te pare ngushellime per te dy viktimate qe nderruane jete eshte shume e dhimbeshme .e dyta inspektoriati i larte i punes i cili paguhete nga taksate e qytetarve shqipetare duhete te tregoijne te verteten dhe te vendosi perpara ligjite dhe dreitesise cdo persone dhe ace me shume cdo deputete qe shkele ligjine dhe kodine e punes se ne raste se deputeti ka bere cfare te doije aije per veten e ti dhe te tjeret shkoij e ne burge se hapine nje dere apo nje dritare kjo nuke ka kuptime une uroije dreitesine ti vendosi perpara ligjite cdo deputet te majte e te djathte qe jane ligjevanes dhe shkeline ligjine fale autoriteteve qe munde te kene dhe inkurajoije familjene e te ndjerve dhe te plagosurve qe ketyre deputeteve tu kerkoijne demshperblime panvarsishte se nuke do ju ktheijne jeten e humbure mbrapshe pore duhete pa tjeter qe keto te demshperbleijne te gjithe pa perjashtime si njerzite ashtu edhe shtepite dhe biznesete e demtuara

    1. R
     Renato

     E mo njerëz, e shikoni ku shkon babzia, ky fëlliqësira që shkon me shalqi e domate në kuvend, ky që kërkon dhe ju vjen gjynah për popullin. Ky jo deputet, por dhe duhet ti ndalohet hyrja në tiranë, vetëm rrotull kallamishtave të gradishtes, të ndërrojë mbretërinë me skocezin që jeton atje.

     Lini një Përgjigje

     16:07 Kronika 3 komente

     15:54 Kronika 2 komente

     15:20 Kronika 4 komente

     14:27 Kronika 5 komente

     14:19 Kronika

     14:02 Kronika

     13:21 Kronika

     12:49 Kronika

     12:40 Kronika

     10:37 Kronika

     Më të lexuarat

     10:06 Dossier 3 komente

     09:14 Blog 10 komente

     18:48 Politika 7 komente

     09:10 Politika 5 komente

     20:43 Politika 8 komente

     11:02 Bota 4 komente

     Blog Tema

     17:49 Blog

     17:29 Blog

     16:36 Blog