Te fundit

22:00

21:50

21:40

21:30

21:26

21:26

21:19

21:10

2023-09-29 11:04:46Kronika TEMA

3 Komente

 1. a
  arjan

  kapeni lokun , futeni brenda dhe mos e nxirrni me, se ky i pabese vret edhe fisin e tij.

  1. m
   maloku

   Po kur ta bejne borxh nuk ke rruge tjeter or mik!

  2. t
   tirona

   pune malokesh Vari karet

   Lini një Përgjigje

   10:52 Kronika

   10:25 Kronika 27 komente

   10:15 Kronika 3 komente

   10:09 Kronika 6 komente

   09:51 Kronika 16 komente

   09:11 Kronika 3 komente

   09:08 Kronika 40 komente

   21:20 Kronika 1 koment

   20:50 Kronika 1 koment

   19:07 Kronika 7 komente

   Më të lexuarat

   09:16 Politika 16 komente

   09:27 Politika 24 komente

   11:13 Blog 29 komente

   12:08 Bota

   11:28 Politika 110 komente

   09:17 Politika 59 komente

   Blog Tema

   21:00 Blog

   19:24 Blog 6 komente

   16:58 Blog 3 komente