Te fundit

10:34

10:31

10:22

10:20

10:10

10:00

09:56

09:50

2023-12-02 14:40:51Kulturë TEMA

1 Komente

 1. D
  Dhe historia jo rralle deformohet

  Mandelstam vdiq ne gulag(kampe pune te stalinit)dhe jo ne burg dhe nuk i dihet varri.

  Lini një Përgjigje

  13:12 Kulturë 2 komente

  16:00 Kulturë 10 komente

  22:10 Kulturë 5 komente

  12:06 Kulturë 6 komente

  20:30 Kulturë 8 komente

  18:51 Kulturë 2 komente

  22:11 Kulturë

  19:22 Kulturë

  20:50 Kulturë

  19:05 Kulturë 1 koment

  Më të lexuarat

  11:29 Ekonomia 48 komente

  11:13 Kronika 12 komente

  11:59 Dossier 1 koment

  20:00 Rajoni 84 komente

  17:42 Politika 18 komente

  14:13 Politika 15 komente

  Blog Tema

  21:10 Blog

  17:08 Blog 9 komente

  09:19 Blog 1 koment