Te fundit

17:53

17:41

17:27

17:17

17:04

16:50

16:41

16:34

2024-04-08 13:00:00Kulturë TEMA

3 Komente

 1. U
  U SHOFSHIN ZAGARET

  Euro Sig - Asustria Goup - KASTRATO OIL.

  1. G
   Goni

   1916 - 1918 nuk eshte pragu, por periudha e fundit e Luftes se pare Boterore! Goni

   1. R
    Roj per nder jo per lek

    Ra zjar ne greqi .lajm i televizionit. Te qifsha ropt tu dhe greqis.o legena si more u katabdisem keshtu tu i lepir buthen serbit e grekut

    Lini një Përgjigje

    09:14 Kulturë 2 komente

    09:01 Kulturë

    08:47 Kulturë 3 komente

    08:41 Kulturë 1 koment

    08:32 Kulturë

    08:11 Kulturë

    19:19 Kulturë

    20:36 Kulturë

    20:19 Kulturë

    20:06 Kulturë

    Më të lexuarat

    13:17 Politika 14 komente

    16:50 Politika

    18:50 Rajoni 1 koment

    11:38 Politika 4 komente

    18:16 Kulturë 1 koment

    15:55 Politika 2 komente

    Blog Tema

    20:50 Blog 1 koment

    11:20 Blog 20 komente

    18:08 Blog 3 komente