Te fundit

22:41

22:25

22:16

22:10

22:00

21:50

21:48

21:40

2023-12-02 18:54:18Kulturë TEMA

1 Komente

 1. f
  fukaraji

  Mbeshtes cdo hapje maximale pa kufi ne marredheniet me Italine vendi qe qyteteroi kontinentin nga ku kane dhe do te perfitojne shqipetaret ne te ardhmen e tyre…

  Lini një Përgjigje

  14:40 Kulturë 1 koment

  13:12 Kulturë 2 komente

  16:00 Kulturë 10 komente

  22:10 Kulturë 5 komente

  12:06 Kulturë 6 komente

  20:30 Kulturë 8 komente

  18:51 Kulturë 2 komente

  22:11 Kulturë

  19:22 Kulturë

  20:50 Kulturë

  Më të lexuarat

  09:20 Politika 10 komente

  10:03 Sport 34 komente

  11:59 Sociale 47 komente

  09:14 Politika 4 komente

  17:05 Politika 10 komente

  19:19 Politika

  Blog Tema

  19:00 Blog

  14:30 Blog 13 komente

  19:44 Blog 7 komente