Te fundit

20:09

20:03

20:00

19:53

19:50

19:43

19:39

19:30

2024-02-22 18:38:00Lifestyle TEMA

2 Komente

 1. J
  Juli

  Photo te dobta.

  1. K
   Ku*vari

   Kom për t’ju thon nji gjo e keni për t’a majt mend, pi*ka osht m’shef ke bre*ët..! Po ç’eshtë kjo pune se lat nom,e bot gjithçka ponografi. Futesh me lexu ndonjë lajm dhe gjen këto by*zbuluarat ,thuj ti se të gjithë i bijnë me do*ë.. E kthyt tik-tok gjithçka vetëm për ca klikime më shumë,kur po iu ikin lexuesit e rregullt dhe serioz nga ky banalitet..

   Lini një Përgjigje

   16:15 Lifestyle 2 komente

   16:15 Lifestyle 21 komente

   15:45 Lifestyle 1 koment

   14:54 Lifestyle 3 komente

   13:47 Lifestyle 1 koment

   12:56 Lifestyle

   12:00 Lifestyle 1 koment

   10:47 Lifestyle 2 komente

   18:41 Lifestyle

   17:38 Lifestyle

   Më të lexuarat

   12:41 Politika 46 komente

   11:35 Politika 23 komente

   09:31 Politika 5 komente

   10:26 Sociale 24 komente

   09:16 Politika 10 komente

   10:16 Politika 7 komente

   Blog Tema

   18:18 Blog 1 koment

   21:40 Blog

   19:50 Blog 3 komente