Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-11-19 16:19:00Lifestyle TEMA

4 Komente

 1. D
  Drilon

  Keto latinet fitojne gjithmone konkursin.

  1. H
   Himara

   Ne shqiperi e fiton Flamur Noka me Gazmenden

   1. S
    S marrim vesh ke po pallojme

    Na mbyten Transat...hunda syte...mollzat deri tek muskujt e qafes mashkull komplet .Nbase nga nderhyrjet kirurgjikale. Po mos ishte pussy do mendoja qe eshte Muci...

    1. *
     ***

     Po si o nuk thatë një fjalë për Mis Albanian dhe Mis Kosovën? Të dyja ishin shumë të bukura, asgjë nuk u linin mangut latinave që dukshëm u favorizuan, madje mis Nepali dhe dalja me çarçaf e bukuroshes pakistaneze krijuan ilaritet.

     Lini një Përgjigje

     13:44 Lifestyle 3 komente

     11:30 Lifestyle

     09:30 Lifestyle 19 komente

     21:20 Lifestyle 2 komente

     17:00 Lifestyle 80 komente

     14:40 Lifestyle 4 komente

     13:10 Lifestyle

     11:26 Lifestyle

     22:10 Lifestyle

     19:11 Lifestyle

     Më të lexuarat

     11:49 Sociale 18 komente

     10:40 Sociale 19 komente

     11:35 Blog 22 komente

     12:02 Ekonomia 37 komente

     15:28 Kronika 17 komente

     10:25 Blog 21 komente

     Blog Tema

     20:20 Blog

     12:16 Blog

     11:35 Blog 22 komente