Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-12-01 22:10:00Lifestyle TEMA

1 Komente

 1. D
  Dakord

  Vetëm një llafollog që nuk ndez në matematikë mund të thotë se matematika është e mërzitshme dhe pastaj të thuash që profesioni i shkencëtarit nuk është i mërzitshëm kur dihet se matematika është shkencë elitare e saktë. Pak njerëz në planet e kanë privilegjin e një truri superior të dinë matematikë.

  Lini një Përgjigje

  19:05 Lifestyle 9 komente

  18:19 Lifestyle 1 koment

  18:02 Lifestyle 2 komente

  17:55 Lifestyle 3 komente

  17:43 Lifestyle 5 komente

  17:34 Lifestyle 36 komente

  16:30 Lifestyle 3 komente

  15:27 Lifestyle 1 koment

  14:12 Lifestyle

  13:20 Lifestyle

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente