Te fundit

15:38

15:29

15:20

15:11

15:00

14:47

14:32

14:20

2024-04-16 16:45:00Lifestyle TEMA

1 Komente

 1. J
  Juli

  Po cfarë shteti thua ti !!! Kosovarët janë primitivë akoma dhe sidomos mbasi ikën nga Serbia,u bënë më KEQ.

  Lini një Përgjigje

  16:12 Lifestyle

  14:33 Lifestyle 6 komente

  13:28 Lifestyle

  12:29 Lifestyle

  12:08 Lifestyle

  11:27 Lifestyle 23 komente

  10:48 Lifestyle

  10:20 Lifestyle 7 komente

  19:07 Lifestyle

  19:00 Lifestyle 1 koment

  Më të lexuarat

  13:17 Politika 1 koment

  17:51 Bota

  18:50 Rajoni 1 koment

  11:38 Politika 4 komente

  18:16 Kulturë

  19:47 Editorial 2 komente

  Blog Tema

  20:50 Blog 1 koment

  11:20 Blog 15 komente

  18:08 Blog 3 komente