Te fundit

09:49

09:40

09:33

09:31

09:25

09:21

09:19

09:15

2023-12-02 18:40:23Politika TEMA

3 Komente

 1. S
  Sllobodanka

  Delegatet e lexhendarit sali Sheqere Vuk Berishes sot jane vetem 1mije petrita, por shume shpejt, me renien e Ballkanit ne dore te Memes Rusi, numri i tyre do te shkoje ne 1 milion.

  1. Jovami

   Shkurt u be Partia e non-gradave.

   1. P
    Per korrektesë

    Vëllai, respekte. Non-grata = i padeshiruar Nuk shkruhet non-grada. Ti shkruaje dhe thuaje si të duash, se ne demokraci jemi, por sa per korrektesë gjuhesore.

   Lini një Përgjigje

   18:05 Politika 12 komente

   17:56 Politika 15 komente

   17:32 Politika 16 komente

   16:58 Politika 5 komente

   16:20 Politika 11 komente

   15:40 Politika

   15:30 Politika 4 komente

   14:49 Politika 3 komente

   14:31 Politika 18 komente

   14:20 Politika 3 komente

   Më të lexuarat

   11:29 Ekonomia 48 komente

   10:16 Politika 26 komente

   11:13 Kronika 12 komente

   11:59 Dossier 1 koment

   20:00 Rajoni 84 komente

   17:42 Politika 18 komente

   Blog Tema

   21:10 Blog

   17:08 Blog 9 komente

   09:19 Blog 1 koment