Te fundit

22:55

22:40

22:25

22:16

22:10

22:10

22:05

22:01

2024-02-22 21:30:00Politika TEMA

2 Komente

 1. L
  Lindita

  Kuvendi (Pushteti legjislativ) ka detyre te nxjerre ligje, jo t'i diskutoje ato, Me Amnistine mjaftojne te merren Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve-Ministri i Drejtesise-Gjykata e Larte dhe Presidenti i Republikes,

  1. L
   Luani

   Ne pleqeri te shtohen huqet, Frroku perdite legenoset si delenxhi i vjeter.

   Lini një Përgjigje

   21:20 Politika 6 komente

   20:50 Politika 6 komente

   20:38 Politika 5 komente

   20:26 Politika 6 komente

   20:20 Politika

   20:09 Politika 19 komente

   19:49 Politika 7 komente

   19:30 Politika 3 komente

   19:09 Politika 4 komente

   17:52 Politika 35 komente

   Më të lexuarat

   12:41 Politika 50 komente

   11:35 Politika 23 komente

   09:31 Politika 7 komente

   17:33 Politika 7 komente

   10:26 Sociale 27 komente

   09:16 Politika 12 komente

   Blog Tema

   18:18 Blog 2 komente

   21:40 Blog

   19:50 Blog 3 komente