Te fundit

08:22

08:15

08:01

23:21

23:13

23:09

22:41

22:25

2023-12-04 18:50:00Politika TEMA

2 Komente

 1. l
  luli

  gjithe familja berisha, fytyra te degjenerume.

  1. P
   Pamje të papara!

   Fytyra te shpifura! Nje familje, por raca te ndryshme. Pamje alarmante. Vetem syri pa sy - Tvision reklamë. O, Zot, ç'po na shohin sytë! E ke thënë në Shkrimin: -Do të shikoni gjëra të para dhe do të dëgjoni gjera të të padëgjuara kurrë...

   Lini një Përgjigje

   18:12 Politika 20 komente

   18:00 Politika 16 komente

   17:40 Politika 18 komente

   16:59 Politika 11 komente

   16:47 Politika 2 komente

   16:38 Politika

   16:00 Politika 3 komente

   14:50 Politika 5 komente

   14:23 Politika 1 koment

   14:10 Politika 3 komente

   Më të lexuarat

   11:29 Ekonomia 30 komente

   10:16 Politika 22 komente

   11:13 Kronika 8 komente

   11:59 Dossier

   20:00 Rajoni 78 komente

   09:18 Bota

   Blog Tema

   21:10 Blog

   17:08 Blog

   09:19 Blog