Te fundit

23:43

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:39

21:40

2023-11-30 17:42:00Politika TEMA

1 Komente

 1. r
  robi

  nuk eshte dhe fare bosh o Minxhoz, ka mbeshtetje naziskinet trushplare te mamurrasit qe dogjen deren e kryeministrise me molotov para 3 vitesh nen komanden e kryevagabondit Muli horri, ka dhe uniformat kafe nen komanden e Belo krricit qe dogjen bunkerin ne Tirane para 5 vitesh, ka dhe lristat erotiko-naziskine te haremit te Jales nen komanden e Floida surratalienes, kerpaces, sharebajges se Jales. Po ashtu ka dhe Sali Lushen me diagac, dhe Lefqen hunderr Maliq kokexhufken, ideatorin e revolucionit nafijedybekobaxhelljan.

  Lini një Përgjigje

  17:07 Politika 7 komente

  16:58 Politika 3 komente

  14:20 Politika 7 komente

  14:09 Politika 3 komente

  13:25 Politika 1 koment

  13:09 Politika 22 komente

  12:02 Politika 5 komente

  11:42 Politika 15 komente

  11:23 Politika 22 komente

  10:53 Politika 74 komente

  Më të lexuarat

  11:53 Blog 53 komente

  11:40 Sport 23 komente

  18:51 Politika 21 komente

  17:42 Politika 24 komente

  10:21 Kronika 7 komente

  10:28 Dossier 32 komente

  Blog Tema

  20:28 Blog 9 komente

  20:17 Blog 18 komente

  15:13 Blog 2 komente