Te fundit

22:29

22:20

22:12

22:00

21:50

21:40

21:39

21:30

2023-12-06 09:18:00Politika TEMA

1 Komente

 1. K
  Kenge Dukaqote

  Ulkonja e bijapur e Ujkut .Kujdes femijet dhe te moshuarit

  Lini një Përgjigje

  22:10 Politika 1 koment

  21:56 Politika 1 koment

  18:40 Politika 26 komente

  18:30 Politika 5 komente

  18:02 Politika 9 komente

  17:49 Politika

  16:57 Politika 7 komente

  15:27 Politika 4 komente

  15:19 Politika 2 komente

  15:07 Politika 9 komente

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  17:29 Sociale

  10:52 Bota

  17:20 Politika

  19:10 Dossier

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment