Te fundit

22:55

22:40

22:25

22:16

22:10

22:10

22:05

22:01

2023-12-05 09:37:00Politika TEMA

1 Komente

 1. Z
  Zot na fal cfare ke krijuar ! Ndyredira

  Njeriu qe zgerdhihet. Filmi Lopa dhe i burgosuri. E mote nje Like paçka se me petbuzje.

  Lini një Përgjigje

  09:28 Politika 5 komente

  09:23 Politika 3 komente

  09:19 Politika 3 komente

  09:18 Politika 9 komente

  09:15 Politika 8 komente

  22:20 Politika 25 komente

  22:10 Politika 2 komente

  22:00 Politika 10 komente

  21:37 Politika 7 komente

  20:52 Politika 13 komente

  Më të lexuarat

  12:41 Politika 50 komente

  11:35 Politika 23 komente

  09:31 Politika 7 komente

  17:33 Politika 7 komente

  10:26 Sociale 27 komente

  09:16 Politika 12 komente

  Blog Tema

  18:18 Blog 2 komente

  21:40 Blog

  19:50 Blog 3 komente